Jos vastasit “en” ja olet kiireessä, tässä yhden virkkeen vastaus: Luomustudio on Suomen yksinkertaisin kumppani, kun tarvitsette videoita. Voit selata sivun alas.

Jos et selannut suoraan alas (tai selasit, katsoit sieltä uuden showreelimme ja tulit takaisin ylös), tässä vastaus muutaman virkkeen pidempänä:

Luomustudio on Helsingistä operoiva videotuotantoyhtiö, jonka ideologia perustuu siihen, että kaikki on asiakkaalle läpinäkyvää ja vaivatonta. Oli kyseessä minkä kokoluokan tuotanto tahansa, meille on tärkeää tehdä sen tilaamisesta asiakkaalle yksinkertaista. Tätä alleviivataksemme olemme rakentaneet hinnoittelumme selkeäksi ja täysin avoimeksi - voit lukea täältä, kuinka videon hinta muodostuu.

videon+tuotanto+tarvitsee+hyvän+konsetin+eli+idean.jpg

Pidämme onnistuneen videotuotannon lähtökohtana sitä, että asiakkaan tarve ymmärretään. Ennen tuotannon aloittamista meidän tehtävämme on kartoittaa syyt, miksi video(t) halutaan toteuttaa. Kun tiedämme yleisön, joka videolla halutaan tavoittaa ja mitä sillä halutaan saada aikaiseksi, pystymme sekä viemään asiakkaan ideat maaliin että tarjota omiamme, kun niitä kaivataan. Referenssejä toteuttamistamme videotuotannoista löydät täältä.

Videotuotantojen tekninen laadukkuus on meille itsestäänselvyys, mutta sitäkin tärkeämpi asia on luonnollisesti videon sisältö. Olemme aina valmiita sparraamaan ajatuksia yhdessä asiakkaan kanssa sekä kehittämään omin päin mitä hurjimpia ideoita. Saman viestinnällisen asian kun voi kertoa (ainakin) tuhannella eri tavalla. Hyvä idea on parhaimmillaan huomattavasti arvokkaampi, kuin valtaisan suuri tuotantobudjetti.

Luomustudio+on+mielellään+mukana+suunnittelemassa+videolle+sen+timanttisimman+idean.jpg

Luomustudio on syntynyt vastaamaan asiakkaiden videotuotantotarpeisiin jatkuvasti teknologisesti kehittyvässä maailmassa, ja murtamaan ennakkoluuloja, joita videotuotantojen läpiviemiseen on joskus kohdistunut.

Siispä! Jos et ollut meistä aikaisemmin kuullut, niin nyt olet ainakin lukenut. Mikäli et lukenut vielä tarpeeksi, lue koko tarinamme täältä.

Sikäli kun toimintamme kuulostaa teille sopivalta, mieleesi heräsi kysymyksiä tai haluat tarjouspyynnön tuotantoon, toivomme että otat meihin empimättä yhteyttä:

Sami Sillman
luova johtaja
+358 40 146 1544
sami (a) luomustudio.fi