Meistä

Olemme videomuotoisen viestinnän asiantuntijoita, joiden luoma arvo kiteytyy kahteen sanaan: luovuus ja vaikuttavuus. Osaamisemme ydin on videomuotoisen viestinnän konseptoinnissa ja laadukkaassa toteutuksessa. Uskomme myös, että meidän kanssa on helppoa ja kivaa tehdä hommia!

Luomustudio meistä kamera

Videot keskiössä

Videon rooli viestinnässä jatkaa kiihtyvää kasvamistaan. Samaan aikaan teknologian kehitys mahdollistaa laadukkaan videotuotannon toteuttamisen yhä kevyemmin. Tämän päivän videotuotantoyhtiön tärkeimmiksi ominaisuuksiksi ovatkin muodostuneet kustannustehokkuuden ja korkean laadun lisäksi nopeus, ketteryys, kekseliäisyys ja sosiaalisen median tuntemus.

Me olemme kaikkea sitä. Emme kuitenkaan tyydy siihen, vaan tahdomme myös tehdä kaikista tuotannoista asiakkaillemme niin vaivattomia ja yhteistyöstä niin saumatonta kuin ikinä mahdollista.

Meidän matkamme

musiikki ja taustamusiikki hinta
2012

Juuret musiikkivideoissa

Vuoden 2012 alussa perustettu Luomustudio toimi alunperin artisteja ja bändejä sosiaalisessa mediassa promoavana musiikkimediana, joka ehti toimintansa aikana julkaista yli 140 akustista livemusiikkivideota. Konseptissa artistit vietiin musisoimaan akustisesti mitä erikoisimpiin paikkoihin, ja kaikki esitykset taltioitiin aina yhdellä kameralla ja yhdellä mikrofonilla. Nykyisin kyseiset videot tunnetaan Luomustudio-sessioina.

Videotuotannon tekninen toteutus eli kuvaukset
2013

Tuotantoyhtiön alku

Toiminnan kasvaessa tomaattilogon takana työskentelevä tiimi kasvoi, ja jo ensimmäisen vuoden jälkeen osaajia löytyi monilta eri toimialoilta. Vuoden 2013 tammikuussa Luomustudio sai nimensä jatkeeksi sanat Productions Oy ja se muutettiin virallisesti tuotantoyhtiöksi. Toteutimme niin musiikkitapahtumia- kuin videototeutuksia.

Videotuotannon hinta ja editointi
2013 - 2016

Videot keskiöön

Vuosina 2013-2016 tuotimme monia hyvin erilaisia videoita aina musiikki- ja livevideoista yritysvideoihin ja nettivideosarjoista kokopitkien elokuvien making of -dokumentteihin. Riveihin saatiin monia uusia videoartisteja ja avainhenkilöitä ja töitä päästiin tekemään koko ajan kovempien tahojen kanssa.

Videotuotannon tulosten raportointi
2017 - 2019

Suomen yksinkertaisin videokumppani

Vuosina 2017-2019 vakiinnutimme asemaamme, saimme useita uusia asiakkuuksia ja pokkasimme muun muassa ensimmäisen palkintomme, vuoden yhteistyökumppanin palkinnon Helsingin opiskelija-asuntosäätiö HOAS:n vuosijuhlissa. Monet tämän ajan asiakkasitamme ovat edelleen kanssamme!

Levitys vaikuttaa videotuotannan hintaan
2020 -

Luovia ja vaikuttavia toteutuksia

Vuodesta 2020 olemme suunnitelleet ja toteuttaneet  toinen toistaan vaikuttavampia tuotantoja ja laajentaneet osaamistamme ja toimintaamme myös videojen ympärillä. Olemme olleet monessa mukana strategisesta suunnittelusta kokonaisvaltaisten videopohjaisten markkinointikampanjoiden toteutukseen. Samalla olemme hioneet toimintamalliamme ja kehittäneet jatkuvasti sekä tekemisen laatua että tehokkuutta omassa toiminnassamme.

Tiimimme

Ja tässä on meidän tyypit.

Sami Sillman
Sami Sillman
Ideointi, konseptointi, myynti

Kun tiedätte mitä haluatte saada aikaiseksi, Sami luo siihen idean. Sami on suunnitellut, ohjannut ja johtanut videotuotantoja yli kymmenen vuotta.

sami@luomustudio.fi

040 146 1544

Mika Lindfors
Mika Lindfors
Tuotanto, myynti, hallinto

Mikan harteilla lepää Luomustudion kipparointi ja tuotannot, minkä lisäksi hän on usein mukana kuvauksissa.

mika@luomustudio.fi

040 742 1776

Niklas Pennanen
Niklas Pennanen
Videoartisti

Nikke on visuaalisen kerronnan taikuri ja yksi Suomen huippukuvaajista. Nikke elää ja hengittää videoiden kautta, ja se näkyy myös tuotantojemme lopputuloksissa!

niklas@luomustudio.fi

Jamil Erikson
Jamil Erikson
Videoartisti

Jamppa on uskomattoman kyvykäs, kokonaisuuksia hahmottava videoartisti. Hän on ihastuttava, asiakkaidemme rakastama ammattilainen.

jamil@luomustudio.fi

Jutellaan ihmeessä lisää...

Viestisi lähti matkaan mallikkaasti! Vastaamme siihen mahdollisimman pikaisesti.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Voit myös tietysti soittaa, laittaa viestiä, täyttää yhteydenottolomakkeen tai pistäytyä kahville 
toimistollemme Helsingin Kaapelitehtaalla!

Samin allekirjoitus
Sami Sillman
Ideointi, konseptointi
040 146 1544
Sami Sillman Videotuotanto