Toimistoille

Toteutamme videotuotannot Helsingissä, Tampereella, Turussa ja joskus myös muualla Suomessa.

Hyöty

Toteutamme visiosi

Kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Me teemme mieluusti yhteistyötä luovan alan ammattilaisten kanssa. Tehdään yhdessä jotain hienoa ja jännittävää.

Kokemuksia videotuotannosta

Helppoa ja toimivaa yhteistyötä

Me teemme yhteistyöstä helppoa. Jos teillä on valmis konsepti tai kampanjasuunnitelma, me nappaamme ajatuksesta kiinni ammattilaisen elkein. Meitä ei tarvitse taluttaa kädestä.

Luovaa videotuotantoa

Visuaalisesti vaikuttavat toteutukset

Laatu on tietysti ykkösenä. Me vastaamme vaikuttavasta toteutuksesta, jota on ylpeys esitellä asiakkaalle.

Luovaa videotuotantoa

Konseptointi ja luova suunnittellu

Jos vain tarvitsette, osallistumme mielellämme konseptointiin ja kampanjan suunnitteluun kokonaisvaltaisesti kanssanne ideoiden.

Luovaa videotuotantoa

Selkeä hinnoittelu

Yksinkertaisuus, yksiselitteisyys ja ennakoitavuus – siinä hinnoittelumme tiivistettynä. Ei ylläreitä tai kiusallista huokailua.

Klikkaa äänet päälle.

hiljennä

Täppää video päälle.

pysäytä

Töitämme

Klikkaa äänet päälle.

hiljennä

Täppää video päälle.

pysäytä

Klikkaa äänet päälle.

hiljennä

Täppää video päälle.

pysäytä

Klikkaa äänet päälle.

hiljennä

Täppää video päälle.

pysäytä

Hommat pelaa ja lopputulosta on ilo esitellä asiakkaalle.

Luomustudiolla tähtäämme siihen, että sivun visiosi tulee toteen ja yhteistyö sujuu mukavasti. Vaikka olemme tehneet videoita jo yli kymmenen vuoden ajan, olemme edelleen innoissamme uusista ja erilaisista projekteista.”

Mika Lindfors Toimitusjohtaja Luomustudio

Mika Lindfors

Toimitusjohtaja

Usein kysyttyä

Ja tässä muutama usein kysytty kysymys.

Missäpäin Suomea toimitte?

Studiomme on Helsingissä Kaapelitehtaalla. Kuvaamme kuitenkin ympäri Suomen ja välillä ulkomaillakin. Käymme säännöllisesti Etelä-Suomen suurissa kaupungeissa kuten Tampereella, Turussa, Seinäjoella ja Jyväskylässä. Mikäli kuvaukset aiheuttavat matkakustannuksia sovimme tästä erikseen tarjouksen yhteydessä.

Onko teillä kokemusta tällaisesta / vastaavasta tuotannosta?

Todennäköisesti on. Kaikki tekemämme tuotannot ja referenssimme eivät ole julkisia. Voit kuitenkin tiedustella olemmeko ennen kuvanneet oikeaa sydänleikkausta tai hävittäjälentokoneita. (Kyllä olemme.) Tai olemmeko tehneet tuotantoa, jossa on pitänyt ymmärtää monimutkaisen hankkeen tavoitteita tai puhutella maahanmuuttajataustaisten lasten vanhempia. (Kyllä olemme.) Me kuitenkin sanomme myös ääneen jos jokin tuotanto kuulostaa siltä, että siihen on löydettävissä meitä osaavampi kumppani.

Mitä videotuotanto maksaa?

Jokainen video on uniikki ja ainutkertainen, ja jokaisen tuotannon optimaalisin toteutustapa on erilainen. Videoiden hinnat perustuvat meillä pääasiassa arvioituun työmäärään, joka vaihtelee tuotannoittain. Olemme avanneet videoiden hinnan muodostumista enemmän videotuotannon hinta -sivulla ja esimerkkejä yksittäisistä tuotannoista ja niiden hinnoista löydät referensseistämme.

Sisältääkö hinta videoiden hiomisen / kommentoinnin?

Kyllä vain! Toimitamme valmiit videot kommentoitavaksenne ja nyrkkisääntönä voidaan pitää, että tuotannot (ja siis jokainen yksittäinen video) sisältää kaksi hintaan kuuluvaa kommenttikierrosta.

Tarvitsisimme videolle kertojan / näyttelijän. Onnistuuko?

Kyllä onnistuu! Meillä on listoillamme yhteistyökumppaniemme kautta Suomen parhaimpia näyttelijöitä, ääninäyttelijöitä sekä taitavia, mutta tuntemattomampia amatöörinäyttelijöitä. Vielä emme ole törmänneet tilanteeseen, jossa tilanteeseen sopivaa esiintyjää tai spiikkeriä ei olisi löytynyt.

Voimmeko keskustella luottamuksellisesti?

Kyllä voimme. Meillä Luomustudiolla on tarkat sisäiset NDA-sopimukset ja olemme tottuneet osallistumaan keskusteluihin, joissa puhutaan sensitiivisistä tai vielä julkaisemattomista tiedoista. Vastaavasti olemme kokeneet toimimaan kuvauksissa, joissa kaikki näkemämme ei ole julkista tietoa. Olemme myös valmiit sopimaan erillisistä, teille suunnatuista salassapitosopimuksista tarpeen vaatiessa.

Jutellaan ihmeessä lisää...

Viestisi lähti matkaan mallikkaasti! Vastaamme siihen mahdollisimman pikaisesti.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Voit myös tietysti soittaa, laittaa viestiä, täyttää yhteydenottolomakkeen tai pistäytyä kahville 
toimistollemme Helsingin Kaapelitehtaalla!

Samin allekirjoitus
Sami Sillman
Ideointi, konseptointi
040 146 1544
Sami Sillman Videotuotanto