Videotuotanto

Ammattitaitoista videotuotantoa Helsingissä, Tampereella, Turussa ja muualla Suomessa. Erikoisosaamistamme ovat mainosvideot, selitysvideot, animaatiot, yritysvideot ja brändivideot. Autamme teitä viestimään vaikuttavasti ja jättämään puhuttelevan muistijäljen.

Hyöty

Videotuotanto on tuloksekasta

Video tarjoaa tehokkaan tavan sitouttaa yleisösi ja lisätä bränditietoisuutta. Laadukkailla videoilla voit viestiä sanomasi tehokkaasti ja jättää pysyvän vaikutuksen potentiaalisiin asiakkaisiin.

Kokemuksia videotuotannosta

Yli vuosikymmenen kokemus

Olemme huippuluokan ammattilaisia. Takaamme korkeimman luokan laadun kaikille tuotannoillemme.

Luovaa videotuotantoa

Luovuus videotuotannoissa

Luovuus on yksi suurimmista meriiteistämme. Sen tulee olla läsnä niin videon suunnittelussa, kuvauksissa kuin editoinnissakin.

Klikkaa äänet päälle.

hiljennä

Täppää video päälle.

pysäytä

Avaa video

Videotuotanto kokemuksia
Ominaisuudet

Suunnittelusta levitykseen

Olemme mielellämme mukana videotuotantojen alustavista ideoinneista aina jakeluun ja raportointiin asti. Hyvin suunniteltu konsepti ohjaa tuotantoprosessia, hyvin tehty tuotanto tekee jakelusta ja kohdentamisesta helppoa, ja tarkasti kohdennettu levitys luo tuloksia.

Videotuotannot suunnittelusta levitykseen

Suunnittelusta tuotantoon, tuotannosta levitykseen

Tarjoamme tarvittaessa koko tuotantokaaren. Olemme asiantuntijoita niin tuotannossa kuin esimerkiksi kohdennukseen liittyvissä asioissa, ja kykenemme vastaamaan tuloksellisuudesta myös monimutkaisemmissa kampanjoissa.

Videotuotantojen vaikuttavuus

Videotuotantojen vaikuttavuus

Yksikään video tai mainos ei ole itseisarvoinen. Sillä tulee aina olla mitattava ja selkeästi määritelty tehtävä. Ja tässä me olemme hyviä. Me autamme suunnittelemaan luovan, kiinnostavan kokonaisuuden, jolla aikaansaadaan tuloksia.

Töitämme

Klikkaa äänet päälle.

hiljennä

Täppää video päälle.

pysäytä

Klikkaa äänet päälle.

hiljennä

Täppää video päälle.

pysäytä

Klikkaa äänet päälle.

hiljennä

Täppää video päälle.

pysäytä

Me kuuntelemma asiakkaitamme, kuuntele sinäkin!

Uskomme, että vain ymmärtämällä asiakkaamme tarvetta ja tilannetta, voimme tarjota kumppanuutta, josta on oikeasti mitattavaa hyötyä. Alla asiakkaidemme kokemuksia yhteistyöstämme.

Klikkaa äänet päälle.

hiljennä

Täppää video päälle.

pysäytä

Klikkaa äänet päälle.

hiljennä

Täppää video päälle.

pysäytä

Klikkaa äänet päälle.

hiljennä

Täppää video päälle.

pysäytä

Laske hinta-arvio projektillesi

Tyypillinen hinta
5000-7100
(+alv)
Mainosvideot joita teemme ovat tyypillisesti merkittävästi lyhyempiä. Puolen tunnin pituuksilla saatetaankin puhua jo vaikkapa lyhytelokuvasta.
Huomioithan, että tämä on vain karkea arvio, joka perustuu aiempiin tuotantoihimme.
Ota yhteyttä
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Videotuotannon vaiheet

Tyypillinen videotuotanto jakautuu neljään eri vaiheeseen. Aluksi suunnitellaan ja vasta sitten kuvataan. Suunnitelma ohjaa meitä myös editoinnissa, jossa valmis video tai videoiden sarja syntyy. Lopuksi huolehdistaan levityksestä. Tarvitsettepa meitä mihin tahansa (tai kaikkiin) näistä vaiheista, hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Me vastaamme kokonaisuuden onnistumisesta.

Videotuotannon suunnittelu

Suunnittelu

Haastattelukysymykset tai käsikirjoitus, lokaatiot, aikataulut ja yhteydenpito. Versioinnit ja jakelukanavat. Nämä, sekä moni muu asia saa muotonsa suunnittelun aikana.

Kuvaukset tuotannoissa

Kuvaus

Kellontarkat kuvauspäivät, joissa asiat loksahtelevat kohdilleen. Selkeät vaiheet ja ennakoidut tilanteet. Kuvausten toteutus tyylillä on ammattilaisen merkki!

Videotuotannon hinta ja editointi

Editointi

Luovuuden loistoa, kokeilevaa hulluutta ja silti järjestelmällistä artesaanityötä. Editointi on työvaihe, jossa video herää eloon ja ottaa muotonsa.

Videomainonta

Levitys

Somekampanjat, kohdentaminen ja mainosjulkaisut. Mediaostot ja vaikuttavuuden raportointi. Levitys tuo videon kohderyhmän verkkokalvoille – tarkasti suunnitelluin keinoin.

Usein kysyttyä

Näitä meiltä usein kysytään!

Missäpäin Suomea toimitte?

Studiomme on Helsingissä Kaapelitehtaalla. Kuvaamme kuitenkin ympäri Suomen ja välillä ulkomaillakin. Käymme säännöllisesti Etelä-Suomen suurissa kaupungeissa kuten Tampereella, Turussa, Seinäjoella ja Jyväskylässä. Mikäli kuvaukset aiheuttavat matkakustannuksia sovimme tästä erikseen tarjouksen yhteydessä.

Onko teillä kokemusta tällaisesta / vastaavasta tuotannosta?

Todennäköisesti on. Kaikki tekemämme tuotannot ja referenssimme eivät ole julkisia. Voit kuitenkin tiedustella olemmeko ennen kuvanneet oikeaa sydänleikkausta tai hävittäjälentokoneita. (Kyllä olemme.) Tai olemmeko tehneet tuotantoa, jossa on pitänyt ymmärtää monimutkaisen hankkeen tavoitteita tai puhutella maahanmuuttajataustaisten lasten vanhempia. (Kyllä olemme.) Me kuitenkin sanomme myös ääneen jos jokin tuotanto kuulostaa siltä, että siihen on löydettävissä meitä osaavampi kumppani.

Mitä videotuotanto maksaa?

Jokainen video on uniikki ja ainutkertainen, ja jokaisen tuotannon optimaalisin toteutustapa on erilainen. Videoiden hinnat perustuvat meillä pääasiassa arvioituun työmäärään, joka vaihtelee tuotannoittain. Olemme avanneet videoiden hinnan muodostumista enemmän videotuotannon hinta -sivulla ja esimerkkejä yksittäisistä tuotannoista ja niiden hinnoista löydät referensseistämme.

Sisältääkö hinta videoiden hiomisen / kommentoinnin?

Kyllä vain! Toimitamme valmiit videot kommentoitavaksenne ja nyrkkisääntönä voidaan pitää, että tuotannot (ja siis jokainen yksittäinen video) sisältää kaksi hintaan kuuluvaa kommenttikierrosta.

Tarvitsisimme videolle kertojan / näyttelijän. Onnistuuko?

Kyllä onnistuu! Meillä on listoillamme yhteistyökumppaniemme kautta Suomen parhaimpia näyttelijöitä, ääninäyttelijöitä sekä taitavia, mutta tuntemattomampia amatöörinäyttelijöitä. Vielä emme ole törmänneet tilanteeseen, jossa tilanteeseen sopivaa esiintyjää tai spiikkeriä ei olisi löytynyt.

Voimmeko keskustella luottamuksellisesti?

Kyllä voimme. Meillä Luomustudiolla on tarkat sisäiset NDA-sopimukset ja olemme tottuneet osallistumaan keskusteluihin, joissa puhutaan sensitiivisistä tai vielä julkaisemattomista tiedoista. Vastaavasti olemme kokeneet toimimaan kuvauksissa, joissa kaikki näkemämme ei ole julkista tietoa. Olemme myös valmiit sopimaan erillisistä, teille suunnatuista salassapitosopimuksista tarpeen vaatiessa.

Jutellaan ihmeessä lisää...

Viestisi lähti matkaan mallikkaasti! Vastaamme siihen mahdollisimman pikaisesti.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Voit myös tietysti soittaa, laittaa viestiä, täyttää yhteydenottolomakkeen tai pistäytyä kahville 
toimistollemme Helsingin Kaapelitehtaalla!

Samin allekirjoitus
Sami Sillman
Ideointi, konseptointi
040 146 1544
Sami Sillman Videotuotanto