Videot ovat nykypäivänä vahva ja suosittu viestintäväline, jota yritykset ja organisaatiot hyödyntävät monipuolisesti markkinoinnissaan ja viestinnässään. Videoiden tehokas tuottaminen vaatii usein ammattilaisten apua, ja tässä me Luomustudiolla olemme taitavia. Mutta mitä asiakkaamme todella arvostavat Luomustudiossa videokumppanina? Olemme keränneet asiakaspalautetta anonyymien palautelomakkeiden kautta ja tässä tulkintojamme asiakkaidemme kokemuksista.

Luomustudion asiakastyytyväisyys on 4,8/5

Laatu ja ammattitaito
Asiakkaamme arvostavat ennen kaikkea korkealaatuista ja ammattitaitoista videotuotantoa. Mikä tahansa yritys tai organisaatio, joka tilaa videotuotannon ammattilaisilta, haluaa varmistaa, että viesti välittyy selkeästi ja vaikuttavasti katsojille. Kyky tuottaa teknisesti ja visuaalisesti laadukkaita videoita sekä hyödyntää innovatiivisia ratkaisuja on tänä päivänä hygieniakysymys, minkä tulee olla itsestäänselvyys.

Luovuus ja konseptointitaidot
Asiakkaamme arvostavat videokumppania, joka pystyy tarjoamaan luovia ja inspiroivia ideoita videoiden konseptointiin. He haluavat kumppanin, joka ymmärtää heidän brändinsä ja viestinsä ytimen ja pystyy tuomaan sen esiin kiinnostavalla tavalla. Luomustudion luovuus ja kyky luoda visuaalisesti houkuttelevia ja tarinankerronnallisesti vahvoja videoita on kerännyt kiitosta.

Yhteistyökyky ja kommunikaatio
Videokumppanin kyky kuunnella ja ymmärtää asiakkaan tarpeita on äärimmäisen tärkeää. Asiakkaamme arvostavat kumppania, joka osaa kääntää heidän ajatuksensa toimiviksi ja kiinnostaviksi videoiksi. Hyvä kommunikaatio myös tuotannon aikana on avainasemassa projektien onnistumisessa, ja siksi videokumppanin tulee olla avoin ja selkeästi viestivä. Lisäksi asiakkaamme arvostavat videokumppanissaan kyvykkyyttä hallita projekteja tehokkaasti ja pitää kiinni sovituista aikatauluista.

Erillisenä mainintana on vielä kyvykkyys ymmärtää asiakkaan tarve suhteessa budjettiin, ja toteuttaa laadukkaita tuotantoja luvatussa hinnassa pysyen.

Luomustudion asiakastyytyväisyys on hieman yli 4,8/5.

Videotuotantoala on elämistä jatkuvassa muutoksessa. Sosiaalinen media ja videomuotoinen viestintäkulttuuri elää ja mullistuu, ja tekee työstämme mielenkiintoista – ihan joka päivä! Samalla voi sanoa, että jokainen yksittäinen videotuotanto on mahdollisuus oppia ja kehittyä: Tällä alalla ei koskaan ole valmis ja jokainen video julkaistaan maailmassa, mikä on erilainen kuin eilen. Jatkuva kehittyminen on siis ainoa keino olla hip ja cool!

Kiitos asiakkaillemme jakamistanne kokemuksista! Ja jos juuri sinulla on kokemus meistä, jonka haluaisit jakaa tietoisuuteemme (risuina tai ruusuina), tässä linkki, jonka kautta pääset antamaan palautetta!

PS. Aikaisempia asiakaskokemusvideoita olemme julkaisseet täällä.