Videoiden hyödyntäminen sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä (niin koulutus kuin markkinointimielessäkin) on vain kasvamaan päin. Videoiden avulla verkossa näkyminen on siten muuttunut monelle liiketoiminnalle lähes välttämättömyydeksi. Tai ainakin sen avulla pystytään ponnistamaan ihan uusiin svääreihin - olipa toimiala mikä hyvänsä.

Harvalla kuitenkaan on aikaa suunnitella ja kilpailuttaa yksittäisiä, kenties pienempiäkin videoita pitkin vuotta, ja niinpä tämä jää helposti työn arjessa muiden asioiden jalkoihin. Pidemmällä juoksulla tämä tietysti kostautuu tunnettavuuden ja näkyvyyden laskuna. Viestintä (videoiden avulla tai ilman) vaatii pitkäjänteisyyttä ja loogisuutta.

Tähän on nyt tulossa kokonaisvaltainen muutos! Miltä kuulostaisi jos yrityksesi tai organisaatiosi sivuilla tai sosiaalisessa mediassa julkaistaisiin tasaisen säännöllisesti viestintäänne sopivia videoita? Mitä jos tämä olisi niin vaivatonta, että tietäisitte koko vuoden budjetin tarkasti etukäteen ja teille suunniteltaisiin yksilöllisesti räätälöityinä kaikki videot? Jopa niin vaivattomasti, että jokainen videon suunnitelma hyväksytetään teillä erikseen - ja suunnittelemme teille eheän kokonaisuuden, joka on juuri näköisenne.

Luomustudio+Videotuotanto+Helsingissä.jpg

Nyt tämä nimittäin on erittäin todellista. Ja homma toimii samalla Luomustudion edullisella hinnoittelulla kuin ennenkin! Tarkoituksenamme on olla teille sloganimme mukaisesti Suomen yksinkertaisin videokumppani. Sinun ei tarvitse tietää videoiden tuotannosta juuri mitään, mutta kuka tahansa osaa sanoa, milloin video on tehty hyvin ja tarpeeseensa osuvasti.

Otetaan esimerkki. Leikitäänpä, että suunnittelemme vuoden aikajaksolle 6 kpl videoita, jotka annetaan julkaistavaksenne joka toinen kuukausi. Videoiden on tarkoitus olla kevyitä: osa on ehkä haastattelutyyppisiä videoita, osa asiakasreferenssivideoita, osa enemmän fiilikseen painottavia videoita vaikka vuoden aikana olevista tapahtumista tai vastaavia. Joku videoista voi olla vaikka rekrytointiaiheinen. Alussa sovitaan, että kaikki kuusi videota on kevyitä ja hinnaltaan 1520 € / kpl. Yhteensä vuoden videot kustantavat siten 9 120 € eikä muita kuluja ole.

videokumppani helsinki.jpg

Tällä kokonaishinnalla me sitoudumme tuottamaan teille kuusi videota vuoden aikana, jolla varmistatte säännöllisen ja laadukkaan näkymisen verkossa.

Sanomattakin on selvää, että 6 kpl videoita on esimerkkimäärä ja teille saattaa sopia paremmin mikä tahansa muu videoiden määrä. Tapanamme on aloittaa aina pienellä tutustumistapaamisella, jonka aikana on tarkoitus tutustua toinen toisiimme ja selvittää tarpeitanne videoihin liittyen. Ota siis rohkeasti yhteyttä niin sovitaan tutustumistapaaminen!

Myynnistämme vastaa

Sami Sillman - 040 146 1544 - sami@luomustudio.fi ja

Ville Väisänen - 044 241 9919 - ville@luomustudio.fi