Miten olisi vaikuttava markkinointikampanja?

Kustannustehokkaat, ketterät ja oivaltavat videotuotannot ovat aina olleet Luomustudion toiminnan ydin. Olemme kuitenkin tarvittaessa kaverina myös laajemmissa tuotannoissa ja esimerkiksi markkinointikampanjoiden toteutuksessa. Pystymme auttamaan koko horisontin pituudelta suunnittelussa, tuotannossa, jalkautuksessa ja raportoinnissa.

Luovalla alalla kollaboraatio ja erilaiset yhteistyökuviot ovat tänäpäivänä kova sana, ja tämä mahdollistaa usein laadukkaimman mahdollisen lopputuloksen. Markkinointikampanjan osalta tämän tulisi aina johtaa vaikuttavampaan ja tunnistettavampaan markkinointikokonaisuuteen, mikä on monikanavainen, eri julkaisukanavien välillä toinen toistaan tukeva, mutta samalla kokonaisuutena raportoitavissa esimerkiksi tarkkaan pohdittujen konversiopisteiden kautta.

Jonkun on kuitenkin hyvä olla koko ajan ruorissa ja ajan tasalla markkinointikampanjan jokaisessa vaiheessa. Tämän vuoksi Luomustudio on hypännyt tähän paattiin ja tarjoaa nykyisin kokonaisvaltaisia markkinointikampanjoita.

Mitä markkinointikampanja sitten tarkoittaa? Se voi tarkoittaa esimerkiksi tuotteen tai palvelun ympärille konseptoitua viestintäkokonaisuutta, mikä saattaa asiakkaille näyttäytyä esimerkiksi Youtube-mainoksena, Instagram-, LinkedIn tai Facebook-postauksena. Laajemmissa markkinointikampanjoissa sama kampanja jalkautuu useamman median kautta, mutta jokaisessa mediassa on huomioitu juuri sen median erityisominaisuudet. Sama kuva, video tai teksti ei välttämättä toimi samalla tavalla LinkedIn:ssä ja Instagramissa - ja niissä tuleekin korostaa hieman eri asioita. Lisäksi kampanjaa voidaan nostaa ihan uudelle tasolle vaikkapa display- tai radiomainonnan kautta. Tiesitkö, että Luomustudio tekee myös näitä!

Markkinointikampanjan ydin on briljantti idea

Eurojen sysääminen markkinointiin ei ole fiksua, ellei kampanjan konsepti ole kunnossa ja sen keskiössä on tietysti idea: tapa, millä viesti välitetään kohdeyleisölle. Mikä on se tarina tai kikka, millä katsojalle saadaan hymynkare huulille, mikä saa viestin tuupattua katsojan ajattelemaan jotain asiaa tai oivaltamaan uutta?

Me haluamme näyttää kuinka juuri teidän markkinointi voidaan elähdyttää nokkelalla idealla!

markkinointikampanja


Olipa tuotteenne tai palvelunne millainen hyvänsä, kysy meidät mukaan niin suunnittelemme toimivan ja vaikuttavan markkinointikampanjan, minkä tulokset on myös läpinäkyvästi raportoitavissa.

Kysy lisää!