Vuosi on vaihtunut ja nyt puhaltaakin monet uudet tuulet. Saammeko heti ensimmäisenä esitellä Luomustudion uuden toimitusjohtajan Mika Lindforsin!

Mika+Lindfors+tulee+tekemään+Luomustudiosta+entistä+vahvemman+ja+monipuolisemman+kumppanin+videotuotantoihin.jpg

Vuosi 2020 tulee sisältämään monen moista uutta tohinaa, mistä päällimmäisenä on Luomustudion palvelurepertuaarin rohkea kasvattaminen. Muun muassa tätä varten Mika on hypännyt Luomustudion hallituksesta toimitusjohtajan jakkaralle ja tulee viemään Luomustudiota vakaalla otteella kohti yhä vahvempaa tekemistä.

Luonnollisesti videotuotannot tulevat säilymään Luomustudion toiminnan keskiössä, mutta otamme päättäväisesti askeleita yhä monimuotoisemman markkinoinnillisen kumppanin suuntaan. Annetaan kuitenkin Mikan itsensä vastata muutamaan kiperään kysymykseen!

Kuvaile itseäsi työntekijänä ja ihmisenä.
Oho, heti paha. Työntekijänä olen kai ahkera ja aikaansaava. Tavoitteellinen, suoraviivainen ja käytännönläheinen. Ihmisenä mukava, rehti ja rehellinen. Oikea vastaus on tietysti katsoa Luomustudion arvoista! Heh!

Mitä erityisesti arvostat yrityksen johtamisessa?
Arvostan näkemyksellisyyttä ja ihmisten johtamiskykyä. Parhaat johtajat ovat olleet innostavia ja teräviä tyyppejä, jotka ovat myös hyviä ihmisten kanssa eli niin sanotusti mukavia. Toivon, että osaisin ottaa vaikutteita eri osa-alueilla esimerkillisistä tyypeistä ja maustaa näillä omaa itseni näköistä tekemistä.

Mitä harrastat?
Harrastan itse asiassa aika laajasti kaikenlaista urheilupuuhaa, kuten salibandyä, kiipeilyä, koripalloa ja yleistä kuntoilua. Tykkään kokeilla kaikenlaisia uusia harrastuksia. Myös videopelejä. Retkeily ja luonnossa liikkuminen on viimeisin kolmenkympin rajapyykin ylittäneen innostus.

Mitä harrastaisit jos se olisi mahdollista?
Jos kurjia todellisuuden rajoitteita ei olisi, kalenterini olisi täynnä erilaisia harrastuksia, joita voisi vähän nykyistä tavoitteellisemminkin toteuttaa.

Millaisia arvoja haluat edistää johtajuudessasi?
Luottamus ja rehellisyys on jo Luomustudion kantavia arvoja. Tietysti haluaisin, että mun johtajuudella olisi jotain positiivista annettavaa työyhteisöön ja sitä kautta lopputuloksiin. Haluaisin olla luomassa työympäristöön lisää hyvää sekä tavoitteellista ja eteenpäin menevää henkeä.

Miksi tulit Luomustudioon?
Olen ollut alusta asti mukana seuraamassa Luomustudio tekemisiä ja pitkään on tuntunut siltä, että olisi kiva päästä edistämään kunnolla tätä juttua eteenpäin. Koin, että molemmin puolin tälle on tilausta. Että itsellä olisi tähän paljon annettavaa ja opittavaa ja toisaalta, että panokselleni olisi tarvettakin. Luomustudiossa on kuitenkin niin hyvää tekemistä ja jengiä!

Millaisia uusia tuulia Luomustudion vuosi 2020 tulee pitämään sisällään?
Pitkälti tullaan nojaamaan siihen hyvää tekemiseen ja toimintamalliin, mitä täällä on kehitetty vuosien varrella, mutta tullaan lisäämään vauhtia sekä laajentamaan palveluiden monimuotoisuutta.

Videoiden tekninen toteutus on hioutunut aika hyvään muottiinsa, mutta alamme laajemmin ja rohkeammin kokeilla yhdessä asiakkaiden kanssa uuden tyyppisiä palveluita ja ideoita.

markkinointi+kumppani+mainonta+videotuotanto.jpg


Tänä vuonna tulemme siis ottamaan harppauksia! Koskaan Luomustudion historiassa ei alkanut vuosi ole ollut näin jännittävä ja täynnä positiivista sähköisyyttä.

Vielä kerran, tervetuloa Mika!!!