Tomaatti lätsähti oranssiksi!

Olemme tehneet videotuotantoja lähes kymmenen vuotta seuraten mielenkiintoismpia ilmiöitä videotuotannon ja digitaalisten alustojen kehityksessä. Jatkuvalla oman toiminnan tutkimisella ja kehittämisellä olemme olleet mukana tässä muuttuvassa viestintäuniversumissa. Olemmekin menneet eteenpäin aika tavalla ja jotta tämä kehitys konkretisoituisi sekä meille että asiakkailemme paremmin, tuli aika suunnitella uusi ilme, joka on nyt valmis julkaistavaksi!

Luomustudio logo.png

Monesti yrityksen visuaalisen ilmeen uudistuminen tuntuu merkityksellisemmältä yritykselle itselleen kuin sen asiakkaille. Näin mahdollisesti tässäkin tapauksessa, mutta uskomme kuitenkin vilpittömästi, että uusi visuaalinen ilmeemme toimii merkkipaaluna ja takuuna siitä, että olemme menneet taas askeleita eteenpäin ja teemme asioita suurella sydämellä, avoimesti, rehellisesti, vilpittömästi ja hymyillen.

Mikä on pysynyt ennallaan?

Sitä mistä pitää ja mikä vielä toimiikin, ei käy muuttaminen. Olemme edelleen samoja innokkaita luomustudiolaisia, joille on helppo soittaa ja joiden kanssa ideoiden sparrailu on lennokasta, mutta tuloksellista. Olemme yhtä helposti napattavissa ideoimaan uutta markkinoinnillista kampanjaa, rekrytointivideota kuin kevyttä haastatteluvideota. Samoin tuotannollinen osaamisemme, kokemuksemme ja näkemyksemme niin kevyissä kuin isommissakin tuotannoissa on taattua. Yksinkertaisesti, teemme edelleen kaikkea sitä, mitä olemme tehneet tähänkin asti, mutta nyt mukana on myös jotain uutta ja isompaa, uudella visuaalisella ilmeellä höystettynä.

Tomaatti_8.png
Tomaatti_6.png
Tomaatti_1.png

Mikä sitten on muuttunut?

Tuoreen visuaalisen ilmeen uudistumisen lisäksi muutoksessa on ollut osaamisen laajuus, varmuus ja moninaisuus - erityisesti isompien markkinoinnillisten kokonaisuuksien suunnalla. Tekemällä oppii, sanotaan. Viimeisten parin vuoden aikana olemme tehneet todella onnistuneita suuria kokonaisuuksia, kuten videopohjaisia markkinoinnillisia kampanjoita, joiden keskiössä on vaikuttava idea tai oivallus.

Yhä useammin olemme olleet mukana toinen toistaan isommassa tuotannossa, missä olemme päässeet tekemään jotain itsellemme uutta, isompaa ja hienompaa. Ja vaikka emme missään vaiheessa ole kokeneet olevamme liikaa oman osaamisalueen ulkopuolella, olemme päässeet kehittymään ja saaneet jatkuvia herätyksiä siihen tosiasiaan, että Luomustudio on aivan pirskatin moniosaava talo ja meille on kertynyt vuosien varrella uskomaton tekemiseen taito ja palo tehdä enemmän, isommin ja paremmin.

Mitä odotamme tulevaisuudelta?

Vuosia varmuudella otteessamme olevien videotuotantojen lisäksi osaamme luoda ja tarjota videopohjaisia konsepteja, joilla mullistetaan asiakkaan koko markkinoinnillinen ulosanti - vaikka koko vuodeksi. Oman osaamisemme lisäksi laaja verkostomme osaajien, vaikuttajien, esiintyjien ja muiden sidosryhmien välillä edesauttavat meitä suunnittelemaan ja toteuttamaan hurjempia kokonaisuuksia. Tulevaisuuteen katsomme keuhkot täynnä raikasta syysilmaa.

Ota yhteyttä jos sinua kiinnostaa kuulla miten voisimme olla myös teille hyödyksi!

Terveisin,
Mika Lindfors

040 742 1776
mika@luomustudio.fi

Yhteystiedot