Videotuotannon hinta

Hinta lasketaan euroissa, ja niin lasketaan sen arvokin. Yksikään video ei ole itseisarvoinen vaan videolla tulee aina olla jokin tehtävä ja tavoite.

Laske hinta-arvio projektillesi

Tyypillinen hinta
5000-7100
(+alv)
Mainosvideot joita teemme ovat tyypillisesti merkittävästi lyhyempiä. Puolen tunnin pituuksilla saatetaankin puhua jo vaikkapa lyhytelokuvasta.
Huomioithan, että tämä on vain karkea arvio, joka perustuu aiempiin tuotantoihimme.
Ota yhteyttä
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Arvo mitataan tuloksissa

Työmme arvoa ei mitata työtunneissa vaan aikaansaamissamme tuloksissa. Jotta videon hinta olisi perusteltu, tulee sillä olla selkeät ja mitattavat tavoitteet. Näitä tavoitteita vasten voimme tarkastella onnistumistamme ja työmme tuloksia.

Me Luomustudiolla uskomme, että jokainen video voi olla vaikuttava. Käytännössä vaikuttavuus tarkoittaa sitä, että video saa aikaan toivottua toimintaa. Meillä on ammattitaito ja asiantuntijuus tarpeenne ymmärtämiseen liittyen sekä osaaminen videon suunnitteluun niin, että voimme yhdessä luoda vaikuttavia toteutuksia.

Pyrimme tavoitteisiin luovin ratkaisuin. Luomme tarinoita, joilla tavoitamme yleisön inspiroivalla, oivalluttavalla tai muutoin puhuttelevalla tavalla. Emme tyydy tavanomaiseen, vaan pyrimme luovien ratkaisujen kautta vaikuttaviin toteutuksiin.

Klikkaa äänet päälle.

Klikkaa äänet pois.

Esimerkkejä eri hintaisista toteutuksista

3000€
Mainos Viinitielle

Montbra samppanjan mainosvideon toteutus sisältäen konseptoinnin, visuaaliseen ilmeen suunnittelun ja lukuisten erilaisten versioiden toteutuksen alustavan idean pohjalta.

4000€
Selitysvideo Opetushallitukselle

Käsikirjoituksen viimeistely yhdessä asiakkaan kanssa, tekninen toteutus kokonaisuudessaan.

yli 5000€
Mainosvideo Newsecille

Konseptointi, casting ja toteutus sisältäen pitkän ja lyhyen version eri kuvasuhteissa.

Videotuotannon hinta muodostuu monesta tekijästä

Esituotanto
Käsikirjoitus
Käsikirjoitus
Käsikirjoitus

Tiedämme, mitä haluamme saada aikaiseksi, mutta miten tämä puetaan kiinnostavaksi tarinaksi? Me olemme käsikirjoittamisen ammattilaisia. Konseptoimme haastavatkin aiheet koukuttaviksi tarinoiksi.

Kuvakäsikirjoitus
Kuvasuunnittelu

Mitä videolla oikeastaan pitäisi näkyä? Entä mistä kulmasta kuvataan? Kuvasuunnittelu on kuvan käsikirjoittamista. Luomme visuaalisesti vaikuttavia ja strategisesti mietittyjä kuvasuunnitelmia, jotka tukevat tarinaa ja tavoitteita saumattomasti.

Kuvauspaikan suunnittelu
Lokaatiot / Kuvauspaikat

Mitä jos haluamme kuvata videon vaikka keittiössä tai keskellä peltoa? Etsimme ja valitsemme täydelliset kuvauspaikat, jotka tukevat videon tarinaa. Olemme sisäsiistejä ammattilaisia ja kuvaamme ammattitaidolla myös esimerkiksi teidän tai asiakkaidenne tiloissa.

Roolitus on osa videotuotantoa
Roolitus / Casting

Hetkinen, pitääkö minun osata näytellä? Kun tarvitaan näyttelijöitä, tarjoamme loistavia ammattilaisia omilta listoiltamme tai kumppaneidemme avulla.

Kuvaukset
Kuvaus järjestelyt
Kuvaus järjestelyt
Kuvausjärjestelyt

Kukas nyt sopii, että missä me tavataan? Entä jos sataa?Hoidamme kaikki kuvausjärjestelyt ammattimaisesti, varmistaen sujuvan ja tehokkaan tuotantoprosessin alusta loppuun.

Videotuotannon tekninen toteutus eli kuvaukset
Tekninen toteutus / Kuvaukset

Ammattitaitoiset kuvaustiimimme toteuttavat kuvaukset huippulaadukkaasti. Käytämme ammattitason välineitä niin valaistuksessa, äänityksessä kuin kuvauksessakin.

Lavastuksen hinta
Lavastus ja rekvisiitta

Niin, tähän tuotantoon tarvittaisiin nojatuoli ja ankka? Tarvittaessa suunnittelemme ja toteutamme lavastuksen ja rekvisiitan, jotka tukevat videon tarinaa ja visuaalista ilmettä.

Maskeeraus
Maskeeraus

Haittaako jos kalju vähän kiiltää? Me hoidamme! Maskeeraamme kuvauksissa joko itse tai tarvittavaa maskeeraustiimiä käyttäen. Varmistamme näyttelijöiden, haastateltavien ja esiintyjien edustavan lookin kaikissa tuotannoissa.

Ohjaus
Ohjaus

Kokeneet ohjaajamme varmistavat, että jokainen video kuvataan visuaalisesti ja tarinallisesti vaikuttavalla tavalla. Olemme tottuneet ohjaamaan niin ammattinäyttelijöitä kuin esimerkiksi kameran edessä jännittäviä haastateltavia.

Jälkikäsittely
Videotuotannon hinta ja editointi
Videotuotannon hinta ja editointi
Editointi

Editointi on artesaanityötä ja taikuutta. Editointitiimimme luo huolella viimeistellyt videot, joissa tarina ja visuaalisuus yhdistyvät saumattomasti.

Äänityöt
Äänityöt

Tarjoamme korkealaatuista äänien taltiointia ja editointia. Yhtä tärkeää videon visuaalisen ilmaisun kanssa on, että ääni ja musiikki tukevat videon tunnelmaa ja viestiä.

Grafiikat ja animaatiot vaikuttavat hintaan
Grafiikat ja animoinnit

Tuotamme vaikuttavat grafiikat ja animoinnit, jotka elävöittävät videon kerrontaa ja tukevat sen viestiä brändiinne sopivalla tavalla.

Voice over
Voice over

Listoillamme on Suomen parhaimpia ääninäyttelijöitä. Olipa kyse yksinkertaisesta esittelyvideosta tai erikoisemman mainoshahmon äänestä, me vastaamme ensiluokkaisesta toteutuksesta.

Levitys
Julkaisusuunnitelma
Julkaisusuunnitelma
Julkaisusuunnittelu

Mitä sitten kun video on valmis? Voiko sen laittaa vaikka sinne someen? Anna meidän auttaa! Videon julkaisun suunnittelu on helppoa kun ottaa huomioon kohderyhmän ja videon tavoitteet.

Levitys vaikuttaa videotuotannan hintaan
Levitys

Miten videon näkyvyyttä kohdennetaan? Pitääkö videolla olla jokin nimikin? Entä thumb-nail? Me hoidamme videon levityksen konkarin ottein.

Media ostot
Medianäkyvyys

Miten videolle saadaan näkyvyyttä? Ja voiko sitä ostaakin? Me huolehdimme tarvittaessa videon levityksestä halutuilla alustoilla, suunnitellusti ja tavoitteellisesti.

Videotuotannon tulosten raportointi
Raportointi

Mitä me oikeastaan saimme aikaiseksi? Miten impressioita ja konversioita voi tulkita? Me raportoimme tulokset ymmärrettävästi, läpinäkyvästi ja dataan pohjautuen.

Klikkaa äänet päälle.

Klikkaa äänet pois.

Mistä tiedämme, että olemme onnistuneet?

Yksikään video ei ole itseisarvoinen,  vaan jokaisella videolla tulee olla selkeä tehtävä: Mitä haluamme, että tämä video saa aikaiseksi? Onnistuminen näkyy siinä, kuinka hyvin videomme täyttävät tavoitteensa ja saavat aikaan toivottua toimintaa. Mittaamme onnistumista asiakaspalautteen, konkreettisten liiketoiminnallisten vaikutusten sekä sitoutumisten avulla.

1. Asiakaspalaute ja tyytyväisyys
Eri tarkoituksiin tehdyillä videoilla voi olla hyvin erilaisia tavoitteita, ja siten niiden aikaansaamien tulostenkin tulkitseminen on tilanneriippuvaista. Ensisijainen mittarimme onkin asiakastyytyväisyys. Pyydämme säännöllisesti asiakkailtamme palautetta projektin jälkeen, jotta pystymme seuraamaan onnistumistamme ja oppia uutta.

2. Mitattava vaikutus liiketoiminnan tuloksiin
Lisäksi seuraamme mahdollisuuksien mukaan, miten videot vaikuttavat asiakkaidemme liiketoimintaan. Ehkä olemme tehneet mainosvideon - onko video konvertoinut uusia tarjouspyyntöjä? Ehkä olemme tehneet videon asiakkaamme rekrytoinnin tueksi - onko työhakemuksien määrä kasvanut ja ovatko hakemukset aikaisempaa laadukkaampia?

3. Videoiden katselukerrat ja sitoutuminen
Aina videon onnistumista ei voi mitata myytyjen kenkäparien määrässä, jolloin vaikuttavuutta mitataan esimerkiksi sitoutumisina. Haluamme kuitenkin olla varmoja, että luomme arvoa ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan yhdessä asetettuja tavoitteita. Olemmekin luonnollisesesti kiinnostuneita myös siitä, kuinka paljon ja kuinka pitkään videoita katsotaan ja miten katsojat sitoutuvat niihin eri alustoilla.

Luomustudion vahvuus ei ole vain luovuudessa, vaan myös kyvyssä mitata ja analysoida vaikutuksia, jotta voimme varmistaa onnistuneemme ja jatkuvasti parantaa ja kehittää itseämme.

Jutellaan ihmeessä lisää...

Viestisi lähti matkaan mallikkaasti! Vastaamme siihen mahdollisimman pikaisesti.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Voit myös tietysti soittaa, laittaa viestiä, täyttää yhteydenottolomakkeen tai pistäytyä kahville 
toimistollemme Helsingin Kaapelitehtaalla!

Samin allekirjoitus
Sami Sillman
Ideointi, konseptointi
040 146 1544
Sami Sillman Videotuotanto