Referenssit

Olipa videot miten hienoja tahansa, vain vaikuttavuudella on merkitystä. Tutustu alla oleviin esimerkkituotantoihin ja laske hinta-arvio hinnoittelusivultamme!

Branding
Some
Instagram

Houses of Hoas

Miten markkinoida opiskelijoille Helsingin kantakaupungin ulkopuolisia asuinalueita houkuttelevasti? Miten rikotaan asuinalueiden jo muodostuneita identiteettejä mielenkiintoa herättävällä tavalla? Suunnittelimme Hoasille markkinoinnillisen konseptin, jossa asuinalueet viedään Hoasin fantastiseen valtakuntaan.
Tutustu tarkemmin
Employer Branding
Rekry
Instagram

Tulisitko meille caveriksi?

Kun Caverion halusi erottua joukosta, heidän ensisijainen tavoitteensa oli vahvistaa työnantajamielikuvaa ja kutsua mukaan uusia, innovatiivisia lahjakkuuksia. Mutta miten erottua kun tiimissäsi on erilaisten alojen ammattilaisia?
Tutustu tarkemmin
Marketing
Real Estate
LinkedIn

T️o️tal work of art By Alvar Aalto

Miten markkinoida ikonista kiinteistöä, kunnioittaen sen suunnittelijan perintöä? Suunnittelimme Kanavaranta 1 kiinteistön markkinoinnillisen konseptin, jota toteutettiin eri vuodenaikoihin sidotuin versioin.
Tutustu tarkemmin
No items found.

Opetushallitus

Miten puhutella eri sidosryhmiä vaikuttavalla, tärkeään aiheeseen sitouttavalla tavalla? Toteutimme moniosaisen videosarjan kiusaamiseen, syrjintään ja keholliseen koskemattomuuteen liittyen.
Tutustu tarkemmin
Marketing
Some
Campaign

Ikaalisten matkatoimisto

Miten markkinoida uutta applikaatiota hyvin kilpaillulla alalla? Toteutimme Ikaalisten Matkatoimiston Oma loma -sovelluksen mainosvideon tuotannon korkean profiilin tavoitteilla ja kustannustehokkaasti.
Tutustu tarkemmin

Jutellaan ihmeessä lisää...

Viestisi lähti matkaan mallikkaasti! Vastaamme siihen mahdollisimman pikaisesti.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Voit myös tietysti soittaa, laittaa viestiä, täyttää yhteydenottolomakkeen tai pistäytyä kahville 
toimistollemme Helsingin Kaapelitehtaalla!

Samin allekirjoitus
Sami Sillman
Ideointi, konseptointi
040 146 1544
Sami Sillman Videotuotanto