Videokuvaaja Jyväskylä

Meiltä löydät videokuvaajan Jyväskylään. Olemme pieni ja ketterä toimija, joka tunnetaan etenkin sujuvista kuvauksista ja näyttävistä lopputuloksista.

Hyöty

Paikallinen videokuvaaja Jyväskylään

Video tarjoaa tehokkaan tavan sitouttaa yleisösi ja lisätä bränditietoisuutta. Laadukkailla videoilla voit viestiä sanomasi tehokkaasti ja jättää pysyvän vaikutuksen potentiaalisiin asiakkaisiin.

Kokemuksia videotuotannosta

Kokemus

Olemme huippuluokan ammattilaisia. Takaamme korkeimman luokan laadun kaikille tuotannoillemme.

Luovaa videotuotantoa

Luovuus

Luovuus on yksi suurimmista meriiteistämme. Sen tulee olla läsnä niin videon suunnittelussa, kuvauksissa kuin editoinnissakin.

Klikkaa äänet päälle.

hiljennä

Täppää video päälle.

pysäytä

Avaa video

Videotuotanto kokemuksia
Ominaisuudet

Suunnittelusta levitykseen

Olemme mielellämme mukana alustavista ideoinneista aina jakeluun ja raportointiin asti. Hyvin suunniteltu konsepti ohjaa tuotantoprosessia, hyvin tehty tuotanto tekee jakelusta ja kohdentamisesta helppoa, ja tarkasti kohdennettu levitys luo tuloksia.

Videokuvaaja Jyväskylä

360

Tarjoamme tarvittaessa koko tuotantokaaren. Olemme asiantuntijoita niin tuotannossa kuin esimerkiksi kohdennukseen liittyvissä asioissa, ja kykenemme vastaamaan tuloksellisuudesta myös monimutkaisemmissa kampanjoissa.

Videokuvaaja Jyväskylä

Vaikuttavuus

Yksikään video tai mainos ei ole itseisarvoinen. Sillä tulee aina olla mitattava ja selkeästi määritelty tehtävä. Ja tässä me olemme hyviä. Me autamme suunnittelemaan luovan, kiinnostavan kokonaisuuden, jolla aikaansaadaan tuloksia.

Töitämme

Klikkaa äänet päälle.

hiljennä

Täppää video päälle.

pysäytä

Klikkaa äänet päälle.

hiljennä

Täppää video päälle.

pysäytä

Klikkaa äänet päälle.

hiljennä

Täppää video päälle.

pysäytä

Me kuuntelemma asiakkaitamme, kuuntele sinäkin!

Uskomme, että vain ymmärtämällä asiakkaamme tarvetta ja tilannetta, voimme tarjota kumppanuutta, josta on oikeasti mitattavaa hyötyä. Alla asiakkaidemme kokemuksia yhteistyöstämme.

Klikkaa äänet päälle.

hiljennä

Täppää video päälle.

pysäytä

Klikkaa äänet päälle.

hiljennä

Täppää video päälle.

pysäytä

Klikkaa äänet päälle.

hiljennä

Täppää video päälle.

pysäytä

Videokuvauksen vaiheet

Videotuotanto jaetaan yleensä neljään vaiheeseen, joista vain yksi on varsinainen videokuvaus.

Videotuotannon suunnittelu

Suunnittelu

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Suunnitelmaan liittyy paljon hallinnollisia asioita kuten kuvauspaikat ja casting.

Kuvaukset tuotannoissa

Kuvaus

Kuvauksissa videokuvaaja tallentaa hetket kamerallaan. Jos kaikki on tehty huolella, hänen ei tarvitse keskittyä mihinkään muuhun.

Videotuotannon hinta ja editointi

Editointi

Editointipöydällä raakavideot palastellaan yhteen. Mukaan tulee myös tarvittavat tekstit ja äänet.

Videomainonta

Levitys

Vaivalla tehty video ansaitsee myös näkyvyyttä. Nykyään nopeata tapa saada sitä on ostaa mainostilaa Googlelta tai metalta.

Videokuvaajan hinta Jyväskylässä

Videokuvaajan hinnat voivat vaihdella merkittävästi monista syistä. Projektin laajuus ja monimutkaisuus ovat suuria hintaan vaikuttavia tekijöitä; esimerkiksi yksinkertainen yhden kameran kuvaus voi maksaa huomattavasti vähemmän kuin monikameratuotanto erikoistehosteineen. Myös kuvauspaikan sijainti ja tarvittavien kuvauspäivien määrä vaikuttavat kustannuksiin. Lisäksi tuotantoyhtiön maine ja kokemus voivat nostaa hintoja, sillä kokeneemmat toimijat voivat tarjota korkealaatuisempaa jälkeä. Budjettiin vaikuttavat myös käsikirjoituksen vaativuus, näyttelijöiden palkkiot ja erityislupien tarve. Siksi videotuotannon hinta-arviot on syytä räätälöidä tarkasti jokaisen projektin erityispiirteiden mukaan.

Usein kysyttyä

Tässä muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä ja annettuja vastauksia.

Missäpäin Suomea toimitte?

Studiomme on Helsingissä Kaapelitehtaalla. Kuvaamme kuitenkin ympäri Suomen ja välillä ulkomaillakin. Käymme säännöllisesti Etelä-Suomen suurissa kaupungeissa kuten Tampereella, Turussa, Seinäjoella ja Jyväskylässä. Mikäli kuvaukset aiheuttavat matkakustannuksia sovimme tästä erikseen tarjouksen yhteydessä.

Onko teillä kokemusta tällaisesta / vastaavasta tuotannosta?

Todennäköisesti on. Kaikki tekemämme tuotannot ja referenssimme eivät ole julkisia. Voit kuitenkin tiedustella olemmeko ennen kuvanneet oikeaa sydänleikkausta tai hävittäjälentokoneita. (Kyllä olemme.) Tai olemmeko tehneet tuotantoa, jossa on pitänyt ymmärtää monimutkaisen hankkeen tavoitteita tai puhutella maahanmuuttajataustaisten lasten vanhempia. (Kyllä olemme.) Me kuitenkin sanomme myös ääneen jos jokin tuotanto kuulostaa siltä, että siihen on löydettävissä meitä osaavampi kumppani.

Mitä videotuotanto maksaa?

Jokainen video on uniikki ja ainutkertainen, ja jokaisen tuotannon optimaalisin toteutustapa on erilainen. Videoiden hinnat perustuvat meillä pääasiassa arvioituun työmäärään, joka vaihtelee tuotannoittain. Olemme avanneet videoiden hinnan muodostumista enemmän videotuotannon hinta -sivulla ja esimerkkejä yksittäisistä tuotannoista ja niiden hinnoista löydät referensseistämme.

Sisältääkö hinta videoiden hiomisen / kommentoinnin?

Kyllä vain! Toimitamme valmiit videot kommentoitavaksenne ja nyrkkisääntönä voidaan pitää, että tuotannot (ja siis jokainen yksittäinen video) sisältää kaksi hintaan kuuluvaa kommenttikierrosta.

Tarvitsisimme videolle kertojan / näyttelijän. Onnistuuko?

Kyllä onnistuu! Meillä on listoillamme yhteistyökumppaniemme kautta Suomen parhaimpia näyttelijöitä, ääninäyttelijöitä sekä taitavia, mutta tuntemattomampia amatöörinäyttelijöitä. Vielä emme ole törmänneet tilanteeseen, jossa tilanteeseen sopivaa esiintyjää tai spiikkeriä ei olisi löytynyt.

Voimmeko keskustella luottamuksellisesti?

Kyllä voimme. Meillä Luomustudiolla on tarkat sisäiset NDA-sopimukset ja olemme tottuneet osallistumaan keskusteluihin, joissa puhutaan sensitiivisistä tai vielä julkaisemattomista tiedoista. Vastaavasti olemme kokeneet toimimaan kuvauksissa, joissa kaikki näkemämme ei ole julkista tietoa. Olemme myös valmiit sopimaan erillisistä, teille suunnatuista salassapitosopimuksista tarpeen vaatiessa.

Jutellaan ihmeessä lisää...

Viestisi lähti matkaan mallikkaasti! Vastaamme siihen mahdollisimman pikaisesti.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Voit myös tietysti soittaa, laittaa viestiä, täyttää yhteydenottolomakkeen tai pistäytyä kahville 
toimistollemme Helsingin Kaapelitehtaalla!

Samin allekirjoitus
Sami Sillman
Ideointi, konseptointi
040 146 1544
Sami Sillman Videotuotanto