Mikä on yritysvideo?

Yritysvideo kätkee terminä alleen erilaisia videoita suuremmista esittelyvideokokonaisuuksista ulkoista- tai sisäistä viestintää varten tehtyihin haastattelu- tai koulutusvideoihin. Yritysvideolla voidaan siis tarkoittaa yleisempää yrityksen, palvelun tai tuotteen esittelyvideota, vuosikertomusvideota, selitysvideota asiakkaille tai vaikkapa koulutusvideota henkilöstölle. Kaikessa yleisyydessään yritysvideo-termin alle voi siis käytännössä hahmottaa kuuluvan lähestulkoon kaiken yrityksiin liittyvä videon.

Yritysvideot

Miten yritysvideo toteutetaan?

Idea on kaiken ytimessä. Kun yritysvideon viesti on kirkas, ei toteutuksen välttämättä tarvitse olla monimutkainen tai kallis. Nykyisin lähes jokaisella on mahdollisuus tarttua puhelimeen ja tuottaa video, jolla voi vastata omaan viestinnälliseen tarpeeseensa. Kevyimmillään yritysvideonkaan toteutukseen ei siis tarvita ulkopuolista apua; kunhan ajatus on kirkas, viesti selkeä ja aikaa ja kokeilunhalua riittää. Monesti itse tekemiseen ei kuitenkaan ole aikaa tai oletettu lopputulos ei riitä laadulliseen tarpeeseen. Silloin me olemme kaverina auttamassa.

Meihin ollaan yhteydessä usein siinä vaiheessa, kun jokin viestinnällinen tarve kaipaa videota tuekseen. Tässä kohtaa meillä on tapana varmistaa, mikä viestinnällinen tarve on ja voisiko video olla tehokkain keino viestin välittämiseen. Lisäksi annamme luonnollisesti näkemyksemme siitä, minkälainen toteutus olisi mielestämme juuri tähän tarpeeseen sopiva. Parhaat toteutustavat löytyvät yleensä yhdessä sparrailemalla ja ideoimalla. Usein viestinnällinen tarve on kohtuullisen, ellei täysin selkeä, ja videotuotannon kumppania etsitään toteuttamaan oma tai yhdessä hiottu visio lopputuloksesta ammattimaisella otteella.

Olipa yritysvideo luotu mihin tarkoitukseen tahansa, tulee sen olla linjassa yrityksen tarinan, tarkoituksen, arvolupauksen, kulttuurin, äänensävyn ja visuaalisen identiteetin kanssa. Pyrimme aina siihen, että videolla välitettävän viestin lisäksi nämä asiat huokuvat lopputuloksesta.

Mitä yritysvideo maksaa?

Yritysvideon hinta muodostuu siitä, kuinka pitkä matka ideasta on toteutukseen ja kuinka iso toteutuksesta tehdään. Me pyrimme aina luomaan yhdessä asiakkaan kanssa videotuotannolle konseptin, joka vastaa tarpeeseen sekä viestin tarpeeseen nähden mutta myös kustannuksiltaan. Tästä syystä myös tyypillisen yritysvideon hinta voi olla mitä tahansa 2000 € ja 5000 € väliltä. Olemme esitelleet referenssit-sivullamme hintaluokittain esimerkkejä erilaisia yritysvideoita, joita olemme tehneet vuosien varrella.

Mikäli sinulla on tarve yritysvideolle ja haluat keskustella minkälaisella konseptilla ja hinnalla sen voisi toteuttaa, olethan yhteydessä! Yhteystietomme löytyvät täältä.