Ystävänäsi videoiden tuotannossa

Olemme luova videotuotantoyhtiö. Olipa kyse mainosvideosta tai yritysesittelystä, me toteutamme sen alusta loppuun. Vaikuttavasti.

Videotuotantoa intohimolla ja ammattitaidolla

“Toiminta ja jälki on aina ammattimaista, mutta luovista ideoista ei ole koskaan puute ja intohimo hommiin välittyy selkeästi. Hyviä tyyppejä ja priimaa jälkeä!”

Lue lisää asiakkaidemme kokemuksia yhteistyöstä kanssamme.

Miksi valita Luomustudio?

Olemme idearikas kumppani! Meiltä löytyy kaikki tarvittava osaaminen videoiden laadukkaaseen tuotantoon aina monimuotoisemmista markkinoinnillisista toteutuksista kevyempiin haastatteluvideoihin, konseptoinnista viimeisteltyihin toteutuksiin.

Videotuotannon hinta

Videotuotannot suunnitellaan aina yhdessä tarvetta vastaavaksi eikä hinnan tarvitse hirvittää. Tsekkaa kuinka videon hinta yleensä muodostuu tai klikkaa alta videotuotantojamme hintaluokittain nähdäksesi referenssejä!

Alle 2 500 €

Tähän hintaluokkaan kuuluvat kevyet haastatteluvideot, tapahtumataltioinnit ja esittelyvideot ovat tehokkaasti toteutettuja ja tyylikkäitä, kun tavoite on kirkas ja suunnitelma selkeä.

2 500 € - 5 000 €

Huolellisesti suunnitellut haastatteluvideot, yritysvideot tai palveluesittelyvideot kuuluvat tyypillisesti tähän hintaluokkaan. Toteutus sovitetaan tavoitteisiin, mitä todella halutaan saada aikaiseksi.

Yli 5 000 €

Tässä hintaluokassa puhutaan usein videosarjasta, tarkasti suunnitellusta ja konseptoidusta mainosvideosta tai brändivideosta, joka saa housunlahkeet lepattamaan.

Mitä asiakkaamme meistä sanovat?