Suunnittelu & Strategia

Olemme kumppani, joka ymmärtää kohdeyleisöä ja kykenee suunnittelemaan ja luomaan strategiaa tavoitteellisuus kirkkaana mielessä.

Hyöty

Suunnittelua näkemyksellä!

Olipa puhe yksittäisestä videotuotannosta tai kampanjakokonaisuuden suunnittelusta, onnistuneeseen lopputulemaan päästään vain kokonaisuutta hahamottavalla ymmärryksellä ja markkinoinnillista viestiä tukevalla luovalla ideoinnilla.

Kokemuksia videotuotannosta

Kokemus

Kyky suunnitella ja konseptoida on lopputuloksen kannalta tärkeämpää kuin yksikään huippukamera, linssi tai mikrofoni. Suunnittelun asiantuntijuus perustuu ammattitaitoon ja luovuuteen, jotka yhdessä tukevat haluamamme viestin välittymistä.

Luovaa videotuotantoa

Luovuus

Ei ole sellaista palvelua tai tuotetta, jota ei luovuuden kannalta voitaisi pukea puhuttelevaksi viestiksi. Suunnittelussa tätä viestiä jalostetaan kampanjaksi eri osineen, aikatauluineen ja kanavineen.

Klikkaa äänet päälle.

hiljennä

Täppää video päälle.

pysäytä

Avaa video

Videotuotanto kokemuksia
Ominaisuudet

Strategia on ymmärrystä ja tavoitetta

Olimmepa mukana yrityksen strategian luomisessa tai strategian tulkitsemisessa osana markkinointiviestintää, kyky hahmottaa ja todella ymmärtää korostuvat hyvässä markkinointikumppanissa.

Nykytila

Strategisen työn perustana on yrityksen selkeä minäkuva: Palveluidemme tai tuotteidemme näkeminen asiakkaan perspektiivistä, suhteemme kilpailijoihin ja brändimme antavat tietoa siitä, mikä strategisessa mielessä on nykytilamme.

Vaikuttavuus

Liiketoiminnan strategia suuntaa tavoitteita toiminnalle. Markkinoinnin kannalta tämä on ohjenuora, joka ohjaa toimintoja näihin tavoitteisiin pääsemiseksi. Kun samalla hahmotamme nykytilaa, voimme suunnitella askelmerkkejä tulevaisuuteen.

Ei jätetä tätä pöytälaatikkoon tai sanahelinäksi

Liian usein hienot suunnitelmat vain täyttävät kovinta palkkaa nostavan henkilön pöytälaatikkoa. Parhaimmillaan strategia on ohjenuora, jonka jokainen työntekijä muistaa.

Videostrategia

Strategia

Haastattelukysymykset tai käsikirjoitus, lokaatiot, aikataulut ja yhteydenpito. Versioinnit ja jakelukanavat. Nämä, sekä moni muu asia saa muotonsa suunnittelun aikana.

Videon suunnittelu

Suunnittelu

Kellontarkat kuvauspäivät, joissa asiat loksahtelevat kohdilleen. Selkeät vaiheet ja ennakoidut tilanteet. Kuvausten toteutus tyylillä on ammattilaisen merkki!

Videokuvaus

Toteutus

Somekampanjat, kohdentaminen ja mainosjulkaisut. Mediaostot ja vaikuttavuuden raportointi. Levitys tuo videon kohderyhmän verkkokalvoille – tarkasti suunnitelluin keinoin.

Me kuuntelemma asiakkaitamme, kuuntele sinäkin!

Uskomme, että vain ymmärtämällä asiakkaamme tarvetta ja tilannetta, voimme tarjota kumppanuutta, josta on oikeasti mitattavaa hyötyä. Alla asiakkaidemme kokemuksia yhteistyöstämme.

Klikkaa äänet päälle.

hiljennä

Täppää video päälle.

pysäytä

Klikkaa äänet päälle.

hiljennä

Täppää video päälle.

pysäytä

Klikkaa äänet päälle.

hiljennä

Täppää video päälle.

pysäytä

Videotuotannon vaiheet

Tyypillinen videotuotanto jakautuu neljään eri vaiheeseen. Aluksi suunnitellaan ja vasta sitten kuvataan. Suunnitelma ohjaa meitä myös editoinnissa, jossa valmis video tai videoiden sarja syntyy. Lopuksi huolehdistaan levityksestä. Tarvitsettepa meitä mihin tahansa (tai kaikkiin) näistä vaiheista, hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Me vastaamme kokonaisuuden onnistumisesta.

Videotuotannon suunnittelu

Suunnittelu

Haastattelukysymykset tai käsikirjoitus, lokaatiot, aikataulut ja yhteydenpito. Versioinnit ja jakelukanavat. Nämä, sekä moni muu asia saa muotonsa suunnittelun aikana.

Kuvaukset tuotannoissa

Kuvaus

Kellontarkat kuvauspäivät, joissa asiat loksahtelevat kohdilleen. Selkeät vaiheet ja ennakoidut tilanteet. Kuvausten toteutus tyylillä on ammattilaisen merkki!

Videotuotannon hinta ja editointi

Editointi

Luovuuden loistoa, kokeilevaa hulluutta ja silti järjestelmällistä artesaanityötä. Editointi on työvaihe, jossa video herää eloon ja ottaa muotonsa.

Videomainonta

Levitys

Somekampanjat, kohdentaminen ja mainosjulkaisut. Mediaostot ja vaikuttavuuden raportointi. Levitys tuo videon kohderyhmän verkkokalvoille – tarkasti suunnitelluin keinoin.

Videotuotannon hinta

Videotuotannon hinnat voivat vaihdella merkittävästi monista syistä. Projektin laajuus ja monimutkaisuus ovat suuria hintaan vaikuttavia tekijöitä; esimerkiksi yksinkertainen yhden kameran kuvaus voi maksaa huomattavasti vähemmän kuin monikameratuotanto erikoistehosteineen. Myös kuvauspaikan sijainti ja tarvittavien kuvauspäivien määrä vaikuttavat kustannuksiin. Lisäksi tuotantoyhtiön maine ja kokemus voivat nostaa hintoja, sillä kokeneemmat toimijat voivat tarjota korkealaatuisempaa jälkeä. Budjettiin vaikuttavat myös käsikirjoituksen vaativuus, näyttelijöiden palkkiot ja erityislupien tarve. Siksi videotuotannon hinta-arviot on syytä räätälöidä tarkasti jokaisen projektin erityispiirteiden mukaan.

Usein kysyttyä

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Missäpäin Suomea toimitte?

Studiomme on Helsingissä Kaapelitehtaalla. Kuvaamme kuitenkin ympäri Suomen ja välillä ulkomaillakin. Käymme säännöllisesti Etelä-Suomen suurissa kaupungeissa kuten Tampereella, Turussa, Seinäjoella ja Jyväskylässä. Mikäli kuvaukset aiheuttavat matkakustannuksia sovimme tästä erikseen tarjouksen yhteydessä.

Onko teillä kokemusta tällaisesta / vastaavasta tuotannosta?

Todennäköisesti on. Kaikki tekemämme tuotannot ja referenssimme eivät ole julkisia. Voit kuitenkin tiedustella olemmeko ennen kuvanneet oikeaa sydänleikkausta tai hävittäjälentokoneita. (Kyllä olemme.) Tai olemmeko tehneet tuotantoa, jossa on pitänyt ymmärtää monimutkaisen hankkeen tavoitteita tai puhutella maahanmuuttajataustaisten lasten vanhempia. (Kyllä olemme.) Me kuitenkin sanomme myös ääneen jos jokin tuotanto kuulostaa siltä, että siihen on löydettävissä meitä osaavampi kumppani.

Mitä videotuotanto maksaa?

Jokainen video on uniikki ja ainutkertainen, ja jokaisen tuotannon optimaalisin toteutustapa on erilainen. Videoiden hinnat perustuvat meillä pääasiassa arvioituun työmäärään, joka vaihtelee tuotannoittain. Olemme avanneet videoiden hinnan muodostumista enemmän videotuotannon hinta -sivulla ja esimerkkejä yksittäisistä tuotannoista ja niiden hinnoista löydät referensseistämme.

Sisältääkö hinta videoiden hiomisen / kommentoinnin?

Kyllä vain! Toimitamme valmiit videot kommentoitavaksenne ja nyrkkisääntönä voidaan pitää, että tuotannot (ja siis jokainen yksittäinen video) sisältää kaksi hintaan kuuluvaa kommenttikierrosta.

Tarvitsisimme videolle kertojan / näyttelijän. Onnistuuko?

Kyllä onnistuu! Meillä on listoillamme yhteistyökumppaniemme kautta Suomen parhaimpia näyttelijöitä, ääninäyttelijöitä sekä taitavia, mutta tuntemattomampia amatöörinäyttelijöitä. Vielä emme ole törmänneet tilanteeseen, jossa tilanteeseen sopivaa esiintyjää tai spiikkeriä ei olisi löytynyt.

Voimmeko keskustella luottamuksellisesti?

Kyllä voimme. Meillä Luomustudiolla on tarkat sisäiset NDA-sopimukset ja olemme tottuneet osallistumaan keskusteluihin, joissa puhutaan sensitiivisistä tai vielä julkaisemattomista tiedoista. Vastaavasti olemme kokeneet toimimaan kuvauksissa, joissa kaikki näkemämme ei ole julkista tietoa. Olemme myös valmiit sopimaan erillisistä, teille suunnatuista salassapitosopimuksista tarpeen vaatiessa.

Jutellaan ihmeessä lisää...

Viestisi lähti matkaan mallikkaasti! Vastaamme siihen mahdollisimman pikaisesti.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Voit myös tietysti soittaa, laittaa viestiä, täyttää yhteydenottolomakkeen tai pistäytyä kahville 
toimistollemme Helsingin Kaapelitehtaalla!

Samin allekirjoitus
Sami Sillman
Ideointi, konseptointi
040 146 1544
Sami Sillman Videotuotanto